KM. Årets viktigaste tävling.

Den 16 oktober var det dax för den årliga sammandrabbningen i SMK Västerås klubbmästerskap. I år skulle AMR representeras av Lucas och Albin i tävlingsförare över 13 år. Jenny i damklassen, Andreas och Robert i herrklassen. Det bjöds på strålande sol, torrt och lite kyligt väder denna höstdag. Grabbarna skulle varit först ut av oss men lite fel i startlistorna gjorde att de fick vänta tills sist. Tävlingsmomenten var en träning, tidskörning och finaler.

Tidskörningarna gick ganska bra förutom för Lucas som fick sitta och handgasa sin kart och mig som kom bland de allra sista. Vi fick i sin tur köra B- final där endast den som vann gick vidare till final. Det var en för oss övermäktig uppgift. Lucas kämpade bra men kom inte hela vägen fram. Jag kom näst sist men hade ett roligt race med Berra Sahlberg.

Damerna fick börja med sin final där jenny körde på riktigt fint och knep 3e platsen 💪🏁.

Andreas hade ett bra utgångsläge i finalen men blev tyvärr halvt vänd efter några varv och slutade på en 4e plats.

Albin som fick köra final med de stora tjejerna och killarna startade från ruta sju. Gör bra start och fortsätter sedan upp igenom fältet. När ca fem varv återstod lyckades han ta sig om William Palm upp på P3 som han lyckades hålla in in mål bakom William Ansell och Nick Ansell. Då Albin bara är 13 år och 3 veckor så hade han själv inte trott på ett så pass bra resultat vilket såklart gör det ännu lite roligare. 😀🏁.